Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ersta städtjänster

Rent hus med rent samvete

Vi tycker att du förtjänar en enklare vardag. Ersta städtjänster erbjuder RUT-tjänster till alla privatpersoner i Stockholmsregionen.

Vi kan hjälpa dig med allt från städning, storstädning, flyttstädning och fönsterputs. Självklart kan du välja att köpa enstaka insatser eller abonnera på återkommande tjänster. Våra tjänster finns tillgängliga på vardagar.

Våra tjänster

Våra anställda har rättvisa löner

Alla våra medarbetare har kollektivavtal. När du väljer oss kan du vara trygg i att personen som hjälper dig har schysta arbetsvillkor med avtalsenlig lön, försäkringar och pension.

Kontakta oss på 08-714 60 60 för ett fritt hembesök eller fyll i intresseanmälan till höger så diskuterar vi vad just du vill ha hjälp med.

Våra tjänster berättigar till RUT-avdrag. Läs mer om rut-avdrag på Skatteverkets webbplats >>>

Beskrivning av våra tjänster

Städning

Tillsammans kommer vi överens om hur du vill ha din städning utförd. Du som kund får prioritera städinsatserna utifrån den avtalade tidsåtgången så att du får hjälp med det som du anser viktigast.

Storstädning

En del väljer att ha storstädning en till två gånger per år, andra väljer att börja sitt abonnemangsavtal med storstädning. Storstädning omfattar avtorkning av sådant som kräver stege, exempelvis ovanpå skåp och bokhyllor. Vi flyttar mattor och rengör därefter. Speglar putsas och ventiler rengörs. I köket gör vi rent fläktkåpa och mikrovågsugn invändigt. Spisen flyttas så att vi kan rengöra utrymmet bakom. Kaklade väggar, ventiler och armaturer rengörs. I badrummet gör vi rent allt porslin, väggar samt duschskärmar, likaså badkar, dusch, toalettsstol och handfat. Alla lister och rör dammtorkas. Vid rengöring av kristallkronor sker detta på kundens egen risk, då materialet kan vara skört av ålder och miljöpåverkan. Köp gärna till fönsterputs i samband med er storstädning.

Flyttstädning

När man står inför en flytt till ett nytt hem är det ofta mycket praktiskt som ska ordnas. Vi kan hjälpa dig med den ofta så tidskrävande flyttstädningen. I flyttstädningen ingår, utöver storstädning, invändig rengöring av kyl, frys, ugn, köksskåp och lådor, badrumsskåp och garderober. Fönsterputs inklusive rengöring av karmar ingår också.

Visningsstädning

Står du inför ditt livs affär? Vill du att det ska vara rent och fint inför visningen av din bostad? Vi kan hjälpa dig! Välj gärna till fönsterputsning.

Efter festen-städning

Behöver du hjälp med städningen efter festen? Har du haft 50-årskalas, jubileum, inflyttningsfest, bröllop eller begravning?

Vi plockar dina tomflaskor, packar ihop eventuella extrastolar och bord. Vi städar toaletter och de ytor som är använda och självklart tar vi hand om disken! Städningen måste ske i din bostad för att du ska kunna få rut-avdrag.

| Fler

Kontakt

Ersta städtjänster
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress: Erstagatan 3 G

Telefon 08-714 60 60
Kontoret är öppet vardagar klockan 07.30-16.30

@ Städtjänster

tf verksamhetschef
Kent Lindqvist
Telefon 073-088 17 98

Intresseanmälan

Vill du ha ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan lämna ett kostnadsförslag? Fyll i intresseanmälan nedan eller ring 08-714 60 60. Vi finns i hela Stockholmsregionen.
Typ av bostad


Hur har du hittat oss?