Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Nyhetsbrevet Erstajournalen, nr 2 2017

Erstajournalen är Ersta diakonis nyhetsbrev som kommer ut två gånger per år. Vill du komma i kontakt med redaktionen och få nyhetsbrevet via mejl kontakta insamlingsavdelningen på donation@erstadiakoni.se eller ring 08-714 60 94.

Nyhetsbrev nr 2

Lekfull konst för svårt sjuka barn
På Lilla Erstagårdens hospice har konstnärerna Stina Wirsén och Tor Svae har skapat en tillgänglig och lekfull miljö för barnen som vårdas där men också för deras syskon.

3 snabba frågor
Jeanette berättar om Ersta Vändpunktens utökade projekt för att upptäcka och hjälpa barn i förskoleåldern som lever i familjer med missbruk.

Ett diakonalt uppdrag i tiden
Direktor Stefan Nilsson berättar om Ersta nya sjukhus och Ersta diakonis unika uppdrag.

Höst och vinter i Ersta kyrka
Höstens program bjuder på många fina upplevelser. Bland annat kommer Jan Eliasson och framför Dag Hammarskjölds fantastiska Vägmärken.

Årets julinsamling
I år kan du vara med och stödja Ersta Fristad – ett skyddat boende för kvinnor och barn som utsatts för våld i nära relationer.


Illustration: Stina Wirsén

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni