Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ersta hemtjänst i Sundsvall!

Du som bor i Sundsvall och är beviljad hemtjänst kan välja vilken utförare du vill ha. Vi på Ersta hemtjänst vill gärna vara den som hjälper dig. Vi sätter dig och dina behov främst – därför är bred kompetens bland våra medarbetare och hög kvalitet på våra tjänster självklara.

Att få hemtjänst innebär att du får hjälp och stöd i din vardag. Det kan till exempel vara hjälp med tvätt, matinköp, städning och personlig omvårdnad. Alla har rätt att ansöka om hemtjänst. Sundsvalls kommun har ett kundvalssystem som innebär att du själv väljer den vårdgivare som ska utföra din hemtjänst. Vi vill gärna vara den som hjälper dig.

Våra medarbetare

För oss på Ersta hemtjänst är det viktigt att du får den absolut bästa omvårdnaden du kan få. Därför är vi alltid väldigt noga i vår rekrytering och väljer medarbetare med omsorg.
Vi arbetar i små grupper och du får en kontaktperson. Tillsammans med dig arbetar vi  dagligen för att du ska känna dig trygg och vara delaktig i hur dina insatser planeras.

Tillgänglighet

Vi har våra lokaler på Medborgargatan 53 och på Lekängsvägen 2H, du är alltid välkommen att besöka oss. Ring gärna innan så att vi kan vara säkra på att kunna ta emot dig. 

Hur får jag hemtjänst?

Du börjar med att kontakta Sundsvalls kommun på 060-19 25 50 och ber att få tala med en biståndshandläggare.

Biståndshandläggaren utreder tillsammans med dig vad du behöver hjälp med. Därefter får du själv välja vilket företag du vill ska utföra hemtjänsten. Oavsett vilken hemtjänstutförare du väljer betalar du samma avgift till kommunen. Vi skiljer oss alltså inte i pris, däremot i kvalitet.

För oss på Ersta hemtjänst är det viktigt att du får den absolut bästa omvårdnaden du kan få och vi hoppas förstås att du väljer oss.

Tilläggstjänster

Om du vill ha mer hjälp än vad ditt biståndsbeslut beviljar erbjuder vi också hushållsnära tjänster med rut-avdrag. Vi kan hjälpa dig med alltifrån fönsterputs, städning och inköp till ledsagning, enklare trädgårdstjänster och pyntning inför storhelger.

| Fler

Kontakt

Ersta hemtjänst Sundsvall
Medborgargatan 53
856 30 Sundsvall

Verksamhetschef
Linda Andersson
Telefon 08 714 60 46
@linda.andersson

Samordnare Nord
Jennie Bergsten
Telefon 08-714 60 48
@jennie.bergsten

Samordnare Syd
Sandra Bergsten 
Telefon 08-714 60 47
@sandra.bergsten

Gruppchef
Marielle Lindfors
Telefon 08-714 63 67
marielle.lindfors@erstadiakoni.se

@sundsvallhemtjanst